Unieke asbeeldjes

Wanneer een dierbaar persoon of dier komt te overlijden komt er veel op u af. Veel emotie maar helaas ook veel gedachten. Veel ruimte voor emotie is er vlak na het verlies vaak niet doordat er veel geregeld en gedaan moet worden. Daarom is het belangrijk om de tijd te vinden na de crematie om de intense emoties die u doormaakt te kunnen verwerken. En om de mooie herinneringen aan een verloren dierbare levend te houden. Precies om deze reden biedt Memto.nl u de kans om thuis samen te komen met familie en vrienden en uw eigen asbeeldjes te maken. We bieden ook verschillende unieke asbeeldjes, ashangers, armbanden en andere herdenkproducten aan in onze webshop ontworpen door ons en vele anderen. As van uw dierbare verwerken we door de buitenste glasachtige laag van uw asbeeldje als een zichtbare wolk van herinneringen.

Over Memto.nl

Na het plotseling overlijden van mijn beste vriend ontstond bij mij de inspiratie om een persoonlijk gedenkteken te maken. Ik noemde deze asbeeldjes Memto’s. Dit is uitgegroeit tot een visie die we nu nastreven met Memto.nl. Bij Memto.nl geloven we er namelijk in dat een asbeeldje meer kan zijn dan een product. Het kan een onderdeel zijn in een natuurlijk en emotioneel verwerkingsproces. Daarom bieden wij u de kans om uw eigen asbeeldjes te maken samen met vrienden of familie. Maar verkopen we ook verschillende handgemaakte asbeeldjes, ashangers, armbanden en andere herdenkproducten in onze webshop ontworpen door ons en vele anderen.

Bij Memto.nl kunt u dus altijd vertrouwen op:

  • Een unieke manier van herdenken en asverwerking;
  • Persoonlijk contact;
  • Unieke handgemaakte producten;
  • Professionele en moderne manier van werken.

Hoe maak ik een Memto?

Om uw eigen asbeeldje te maken kunt u via de website of via de telefoon contact met ons opnemen. Wij sturen u vervolgens een offerte toe met informatie over een Memto medewerker die bij u langs zou komen. Deze medewerker komt op een met u afgesproken datum bij u langs met klei, verschillende voorbeelden van asbeeldjes, gereedschappen en kleuren. Na kennismaking krijgt u een stukje klei van 11cm bij 11cm, hiermee kunt u uw eigen asbeeldje vormgeven. U kunt stukken klei wegsnijden, wegschrapen, vervormen of verplaatsen. Als u tevreden bent met het ontwerp kunt u een kleur kiezen welke het asbeeldje moet krijgen. Vervolgens neemt de medewerker uw ontwerp en de benodigde hoeveelheid as met zich mee. Wij werken uw ontwerp bij, laten dit goed drogen en bakken dit 24 uur op wel 1000 graden! Vervolgens werken we de asbeeldjes nogmaals bij en vermengen de as van uw dierbare door een kleurmengsel. Dit brengen we zorgvuldig aan op uw ontwerp. Vervolgens bakken we de asbeeldjes nogmaals maar ditmaal 24 uur op wel 1100 graden. Nu zijn de Memto’s klaar en stellen we een luxe opbergdoosje samen. We verzegelen het doosje en kunnen uw de asbeeldjes persoonlijk langs komen brengen of aangetekend versturen.

Asbeeldjes kopen of online samenstellen?

In onze webshop bieden wij verschillende asbeeldjes aan die ontworpen zijn door ons en vele anderen. U kunt uw asbeeldje ook zelf online samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende vormen en daar teksten, texturen en kleuren aan toevoegen. Wilt u uw eigen asbeeldje online samenstellen? Dit formulier leidt u vanzelf door het proces.

Bestel uw Memto nu ook online!

Het is ook mogelijk om online uw Memto samen te stellen en te bestellen. Het bestelformulier leidt u vanzelf door het proces heen.

Thuis of op locatie een Memto maken

Een Memto maken kunt u doen op een plek die u het prettigst lijkt. Of dat nu thuis, in de kroeg, op het strand of in het park is.

Waar kan ik nog meer een Memto samenstellen?

Het samenstellen van een Memto kunt u ook bij verschillende uitvaartwinkels en uitvaartbegeleiders doen.

Close

Winkelmand