Verzendinformatie

Hoe ontvang ik mijn Memto?

Hoe u uw Memto ontvangt hangt af van het pakket dat u kiest. Als u het persoonlijke pakket kiest komen wij uw Memto persoonlijk bij u afgeven. Als u voor het online pakket kiest sturen wij uw Memto in een veilige verzenddoos aangetekend naar u op.

Hoe moet ik de benodigde as aanleveren?

In geval van een Memto’s thuisbezoek nemen wij zelf de benodigde as met ons mee. Als u online een Memto besteld sturen wij u een pakket toe waarin u de benodigde as veilig en aangetekend in kunt retourneren.

Hoe lang duurt het tot ik mijn Memto ontvang?

De levertijd varieert tussen de 2 en 3 weken. Dit lijkt misschien langer dan u gewend bent maar elke Memto wordt met de grootste zorg met de hand voor u gemaakt. Uw Memto moet minimaal een week drogen en twee maal 24 uur in een oven van wel 1100 graden.  Wij nemen graag de tijd voor een zo mooi mogelijk resultaat. Als er haast geboden is kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken of we het proces voor u kunnen versnellen.

Betaalinformatie

Hoe betaal ik voor mijn Memto?

Als u online een Memto samensteld en besteld kunt u betalen met ideal, creditcard, paypal en bitcoin.  Als u tijdens een thuisbezoek een Memto besteld wordt er ter plekke een bon voor u opgesteld en naar uw mailadres gestuurd. In de mail staat een link waarmee u een idealbetaling kunt doen. Als de betaling ontvangen is wordt u een bevestigingsmail toegestuurd en wordt uw Memto voor u gemaakt.

Bestelling plaatsen, wijzigen of annuleren

Hoe plaats ik een bestelling?

U kunt op onze website een afspraak maken voor een Memto’s thuisbezoek. Er komt op een door u opgegeven datum iemand van Memto’s bij u langs om samen met u en eventueel uw familie een Memto samen te stellen. Ter plekke wordt de bon van uw bestelling samengesteld en u via de mail toegestuurd. In de mail staat een link waarmee u een idealbetaling kunt doen. Als het bedrag ontvangen is ontvangt u een bevestigingsmail en wordt uw Memto voor u gemaakt.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Op het moment dat u betaald heeft en onze kunstenaar begonnen is aan uw Memto, is het helaas niet meer mogelijk om uw bestelling te wijzigen of te annuleren. Wij stellen een product samen naar uw keuze waardoor de bestelling valt onder het “make-to-order” beginsel. Dit houdt in dat wij wettelijk niet verplicht zijn om uw bestelling kosteloos te annuleren of te wijzigen.

Heb ik een account nodig om een bestelling te plaatsen?

U heeft geen account nodig om een bestelling te plaatsen. Het maakt het plaatsen van een bestelling in de toekomst wel makkelijker omdat dan automatisch uw gegevens voor u ingevuld worden.

Close

Winkelmand