Zelf een Memto maken

Bekijk een Memto bezoek, gefilmpt door vrouw.nl

Memto paard

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en kies een locatie. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een passende afspraak te maken.

Maak uw eigen Memto

U ontvangt informatie over een Memto’s medewerker die bij u langs komt met voorbeelden, klei, gereedschappen en kleuren. U kunt uw Memto zelf vormgeven en kiezen welke kleur deze moet gaan krijgen.

Asverwerking

We nemen uw Memto mee terug en verwerken de as van uw dierbare, na drogen en bakken, door de glasachtige laag. We komen uw Memto persoonlijk brengen of sturen deze aangetekend naar u op.

Maak uw eigen Memto

De periode waarin de as van uw verloren dierbare beschikbaar wordt is een emotioneel zware tijd. Het voelt definitief en verwarrend. Om in deze tijd samen te komen met familie wordt als zeer helend ervaren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op een locatie naar uw keuze samen met familie en vrienden een Memto te kunnen maken.

 

Er komt een medewerker van Memto’s bij u langs met klei, verschillende voorbeelden, gereedschappen en kleuren. Na een kennismaking kunt u op uw gemak bekijken hoe een Memto er in het echt uitziet en aanvoelt. Vervolgens kunt u zelf een Memto vormen van klei en kiest u welke kleur de Memto moet worden. Wij nemen uw Memto samen met de benodigde as met ons mee. We Laten de Memto’s drogen, werken ze bij en bakken ze vervolgens 24 uur op wel 1000 graden. Hierna mengen we de door u gekozen kleur met de as van uw dierbare en brengen dit aan op uw Memto. Vervolgens bakken we de Memto nogmaals 24 uur op 1100 graden. We maken zelf een opzetstuk en een opzettegel waarmee u uw Memto thuis overeind kunt zetten.

Memto bezoek

Een bezoek bevat de volgende service:

 

  • U ontvangt informatie over een medewerker van Memto’s
  • Deze medewerker komt op een met u afgesproken datum op de afgesproken locatie naar u toe
  • Er wordt ruim de tijd genomen om kennis te maken en te praten
  • U wordt ondersteund bij het maken van een Memto
  • De medewerker neemt de benodigde as of aarde persoonlijk met zich mee
  • De medewerker codeert de verpakking van de as of aarde waar u bij bent
  • Uw Memto wordt in een veilige verpakking aangetekend naar u verstuurd

Kosten: 99 euro excl reiskosten

Memto's

Tijdens een bezoek kunt u zoveel Memto’s maken als u wenst. We nemen de benodigde as en Memto’s professioneel met ons mee terug. We maken de Memto’s verder af en verwerken de as door de buitenste glasachtige laag.

Bij een Memto ontvangt u altijd:

 

  • De door u samengestelde Memto
  • Een opzetstuk, die speciaal op uw Memto is afgesteld
  • Een luxe en veilige verzenddoos

Kosten: 99,95 euro p/s

Maak een afspraak

We nemen zo snel mogelijk contact met u op

We sturen u ook een offerte toe.

Close

Winkelmand